Juniorkor

Børn og kirke

I Mejrup Kirke er det vigtigt at børn og unge er en del af kirkelivet. At børnene føler, at de er en del af kirken, hvilket de kommer til at gøre gennem deres holdansvar og fællesskab i koret og ved at være en del af gudstjenesterne.

Juniorkoret

Mejrup Kirkes Juniorkor er for alle i 4. klasse og op.

I Juniorkoret synger vi sange og salmer, både en- og flerstemmigt, som synges i kirken ved gudstjenester, på plejehjemmet, ved grundlovsmøde og ved andre lejligheder. Vi laver også koncerter.

I Juniorkoret træner vi node- og rytmelære, danser salmedans og synger en masse dejlige sange. Vi slutter korprøven med en bolle og saftevand, så der er tid at snakke og være sammen.

Til kor lærer du noget om musik og om at være med i kirken. Du er del af et fællesskab, som er vigtigt i kirken og i koret. Kor er en holdsport. Derfor er det vigtigt, at man prioriterer at komme hver gang – for holdets skyld!

Koret øver hver torsdag kl. 15.00-17.00 fra august til juni. Koret følger skolernes ferier.

Det er gratis at gå til kor. Børnene får et lille honorar for at synge ved gudstjenesterne.

Nærmere information kan fås hos organist Helle Majlund

Kirkekorets kalender