Spirekoret

Børn og kirke

I Mejrup Kirke er det vigtigt at børn og unge er en del af kirkelivet. At børnene føler, at de er en del af kirken, hvilket de kommer til at gøre gennem deres holdansvar og fællesskab i koret og ved at være en del af gudstjenesterne.

Spirekor

Mejrup Kirkes Spirekor er for børn i 1. og 3. klasse.

I Spirekoret synger vi sange og salmer, som ofte bruges i kirkelig sammenhæng for eksempel til spaghettigudstjenester og børne- og familiegudstjenester. Vi laver derudover en jule- og en forårskoncert.

Til Spirekor lærer man noget om musik, at være med i kirken, at være en del af et fællesskab og meget mere. Vi slutter oftest korprøven med en bolle og saftevand, så der er tid at snakke og være sammen.

Kor er en holdsport. Derfor er det vigtigt, at man prioriterer at komme hver gang – for holdets skyld!

Koret øver hver onsdag kl. 13.00-14.00 fra august til maj. Koret følger skolernes ferier.

Det er gratis at gå til Spirekor.

Nærmere information kan fås hos organist og korleder Helle Majlund

Spirekorets kalender