Voksenkoret Vokal Energi

VokalEnergi er et voksenkor, som holder til i Mejrup Kirkehus.

Koret synger et meget blandet repertoire, som eksempler kan nævnes Mozarts ”Ave Verum”, ”Only you”, ”Du som har tændt millioner af stjerner” og ”Det var en lørdag aften”. Et repertoire som er både kirkeligt, klassisk og rytmisk.

VokalEnergi er en selvstændig forening, som har fået lov at øve og synge i Mejrup Kirkes lokaler. Koret synger til gengæld med når ”Vi synger foråret ind” og ”Vi synger julen ind”.

Visionen for VokalEnergi:

* At skabe rammer for sang, hvor deltagerne trygt kan udvikle evnen til korsang og styrke deres stemme via instruktion og undervisning.
* At samarbejde med undervisere, andre kor, solister, musikere, teaterfolk ol. for derigennem at få kendskab til forskellige genrer, kulturer osv.

Koret ledes af Alex Carving Ahn og har 30 - 40 medlemmer.

VokalEnergi øver hver onsdag kl. 19-21 i Kirkehuset. Hvis dette er optaget flyttes øvningen til kirken.

Medlemskab koster 1.000 kr. om året.

Koråret starter midt august og slutter midt i maj.

Derudover følger koret skolernes ferier.

Nærmere information kan fås hos formand for VokalEnergi, Marianne Kirkegaard, tlf. 4086 8288.

Læs også mere på www.vokalenergi.dk

Aktiviteter i Joysingers