Lad de små børn komme til mig...

I Mejrup Kirke har vi forskellige gudstjenester i børnehøjde:

Spaghettigudstjeneste, BUSK, Fastelavn, 5 års dåbsjubilæum, juleafslutning m. fl.

Læs mere om nogle af dem herunder:

Spaghetti og Vorherre

En gudstjeneste i bytte for at lave aftensmad! 

Det er kort sagt en spaghettigudstjeneste i Mejrup kirke. Folk i alle aldre og størrelser kommer til gudstjeneste for alle sanser en hverdag kl. 17. Spirekoret er også med. Der er sang, fortælling og Fadervor, - det, vi skal lære børnene og give videre til næste generation. Vi er jo ikke født med den viden.

Efter den korte gudstjeneste fortsættes i Kirkehuset, hvor Lis serverer Mejrups bedste kødsovs (citat fra spaghetti-børn). Frivillige sørger for, at aftensmaden er på bordet for et yderst beskedent beløb, hvor alle kan være med. Der er høje stole til de små, pusleplads til de mindste og et pusterum til forældre og andre voksne. 

Spaghetti og Vorherre er en oplagt og meningsfuld fælles aktivitet for bedsteforældre og børnebørn. Arrangementet slutter ca. kl. 18.30. 

BUSK gudstjeneste

BUSK er en forkortelse for Børn, Unge, Sogn og Kirke.

BUSK-gudstjeneste er en gudstjeneste specielt tilrettelagt for børn og unge og finder sted hvert år den sidste søndag i oktoberI Mejrup kirke plejer præsten at involvere de unge i gudstjenstens udforming og forløb, så den stadig er genkendelig men også har fået ungdommeligt tvist.

På landsplan er der nedsat et BUSK udvalg som består af repræsentanter fra FDF, De Grønne Pigespejdere, KFUM Spejderne, KFUM Idrætsforbund og KFUM og KFUK. Dette udvalg udarbejder hvert år et materiale som kan bruges ved landets gudstjenester.