I døden er vi alle lige...

Kirke eller kapel ... det sidste farvel

Når vi mister et kendt og elsket menneske, går flaget på halv. Man går ikke fra at være to til én, men fra at være to til en halv. Hvor går man hen med sorgen og taknemligheden over det menneske, der ikke er mere liv til på den her side af døden?

Mejrups lille kirke er et trygt og smukt og roligt rum for den sidste afsked. Nærhed og enkelhed. Her er ikke kun død og sorg som i kapellet.

Kirken emmer af liv. Børn ved døbefonten, konfirmander i midtergangen, brudepar ved alteret, mennesker på kirkebænkene. Hver eneste søndag er kirken fyldt af liv og glæde, sang og musik.
Når vi går til gudstjeneste, bliver vi på forunderlig vis nærværende og samtidig med vore døde. Vi knæler sammen med dem ved knæfaldet, som fortsætter op langs siderne, gennem alle tider og himle, og for bordenden sidder Gud selv.

I kirken er vores afsked et "på gensyn". Det er livshjælp!

Vil du vide mere om begravelse

Hvis du vil vide mere om begravelse i folkekirken, kan du læse mere på folkekirken.dk